Site-ul www.dariamob.ro ; (numit în continuare „Site-ul”) este deţinut şi folosit de SC NORD-TOUR SRL (numit în continuare “NORD-TOUR”), cu sediul în loc.Catamarasti Deal,com.Mihai Eminescu, cod postal 717248, jud.Botosani , CUI RO 612824, Nr.Inreg. Reg.Comertului J07/226/1991, Tel/Fax 0231534660,

Scopul Site-ului este de a oferi utilizatorilor informaţii în legătură cu profilul societăţii, partenerii săi contractuali, serviciile şi produsele oferite de NORD-TOUR, politicile şi practicile societăţii în derularea activităţii.

VĂ RUGAM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI!

Prin conectarea la Site, sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare, care vor putea fi modificate ulterior în mod unilateral de către NORD-TOUR fără necesitatea notificării prealabile. În consecinţă, va trebui să citiţi Termeni şi Condiţiile de utilizare a Site-ului afişate la secţiunea Termeni si conditii legale cât mai des cu putinţă

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ASUPRA CONŢINUTULUI

Toate materialele expuse pe Site sunt în proprietatea NORD-TOUR şi sunt protejate de legislaţia naţională în materia proprietăţii intelectuale, a drepturilor de autor, a mărcilor şi indicaţiilor geografice, precum şi de convenţiile internaţionale aplicabile. Fără acordul expres şi prealabil al NORD-TOUR, nu aveţi permisiunea de a copia, vinde, altera, republica, afişa, distribui sau folosi în orice fel, parţial sau integral, materialul afişat pe Site, în special a programelor software utilizate de NORD-TOUR în derularea activităţii.

Materialul afişat pe site este disponibil doar pentru uzul personal al Utilizatorilor, repsectiv pentru vizualizarea informaţiilor sau efectuarea de comenzi pentru serviciile şi produsele oferite de NORD-TOUR, fără a putea fi folosite în scop comercial de către Utilizatori.

Utilizatorul se angajează să nu altereze, să dezactiveze sau să afecteze în orice fel măsurile de securitate ale Site-ului sau orice alte elemente menite a restrânge accesul nepermis la conţinutul Site-ului.

NORD-TOUR îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau şterge în totalitate sau parţial conţinutul Site-ului în orice moment şi în mod discreţionar fără a fi necesară obţinerea acordului unui terţ. De asemenea, NORD-TOUR va putea restricţiona integral sau parţial accesul Utilizatorilor la materialele expuse pe Site.

Drepturile de autor asupra întregului continut apartin în totalitate S.C.”NORDTOUR”SRL si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.
Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
explorarea continutului www.DARIAMOB.ro;
reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;
inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.DARIAMOB.ro);
persoana care îsi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute în acest website îsi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau al comenzilor livrate refuzate.
Preturile si stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita unui avans de minim 50% din valoarea produsului.
Produsele comercializate de www.dariamob.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie.

Produsele aflate in oferta www.DARIAMOB.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi online (o comanda online inseamna inregistrarea, nu confirmarea comenzii sau incheierea contractului). Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari , agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului / produselor din comanda dupa va contacta clientul pentru confirmarea comenzii si incheierea contractului. Dupa confirmarea comenzii, comanda va putea fi ridica din showroomul dariamob.ro sau va putea fi livrata, conform celor mentionate de client.

Produsele comercializate de www.dariamob.ro se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda care contine un produs cu statusul: stoc magazin, stoc depozit, intreaba stoc nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizanduse.

LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza urmatoarele:
1. Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site sau din cataloage in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.
2. Continutul site-ului dariamob.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si  caracteristicile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. De aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. dariamob.ro va depune toate eforturile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierea produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEAface eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
3. SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. In aceste cazuri, SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. dariamob.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
4. Dariamob.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte in reteaua magazinelor DARIAMOB.ro sau prin solicitarea de informatii prin contactarea telefonica sau prin mail a SOCIETATII.
5. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Preturile se vor confirma de consultantii nostri, prin confirmarea comenzii si emiterea facturii proforma sau facturii fiscale. Mentionam ca preturile afisate pe SITE pot diferi de la un magazin la altul in reteaua de magazine DARIAMOB, caz in care se aplica preturile de pe site pentru comenzile on line si preturile din magazine pentru comenzile preluate de consultantii nostri de vanzari din magazine.
6. Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil intotdeauna. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
7. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.
8. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
9. DARIAMOB.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
10. Dariamob.ro nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.
11. Dariamob.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii sau ca urmare a modificarii, suspendarii sau intreruperii serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.
12. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termenii si conditiile de utilizare a site-ului:
Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de dariamob.ro  prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Dariamob.ro  de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Dariamob.ro.
Dariamob.ro.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibili in acel moment.
Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea respectarii TERMENILOR SI CONDITIILOR pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Nordtour SRL detinatorul site-ului www.dariamob.ro.
13. Dariamob.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.
14. Dariamob.ro isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
15. Dariamob.ro nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.
16. Exceptand obligatia legala de garantie, Dariamob.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;
serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
17. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.
18. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
19. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. DARIAMOB.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.
20. DARIAMOB.ro nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.
21. DARIAMOB.ro nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile DARIAMOB.ro .
22. DARIAMOB.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;
ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;
iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

2. Continutul Site-ului, DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre DARIAMOB, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de DARIAMOB ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit, cu scopul de a facilita vanzarile.
2.3. S.C. NORDTOUR S.R.L prin DARIAMOB.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului, continutului acestuia, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si asupra tuturor materialelor integrate in SITE, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de Dariamob.ro prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ale Dariamob.ro .
3. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL
1)     In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru,adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.
2)     Prin lansarea unei COMENZI pe SITECLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.
3)     Programul de lucru pentru relatii cu clientii al magazinului online: 09:00 – 17:00 si sambata: 09:00 – 13:00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, daca nu se precizeaza altfel in cadrul site-ului.
4)     Timpul MAXIM de confirmare sau neacceptare a comenzii va fi de 24 de ore de la lansarea comenzii pe site indiferent de modalitatea in care comanda este realizata (email, formular, sistem de comanda, etc.), cu exceptia comenzilor facute in zilele de sambata, duminica sau zile de sarbatoare legala, cand termenul curge de la prima zi lucratoare dupa cea in care s-a plasat comanda. 
5)     Pentru toate comenzile realizate in weekend confirmarea va avea loc luni in prima parte a zilei.
6)     Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII, din partea CLIENTULUI. Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
7)     SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
8)     Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la data confirmarii COMENZII de catre SOCIETATE si cu respectarea termenului de livrare, pretului si modalitatii de plata specificate in confirmarea comenzii.
9)     Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.
10)  COMANDA, odataƒ confirmata, este stocata electronic de caƒtre SOCIETATE. La solicitarea clientului, SOCIETATEA va trimite in maxim 30 zile de la solicitarea scrisa din partea CLIENTULUI  copie dupa comanda emisa si confirmarea de comanda.
11)  Comanda telefonica – Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al Dariamob.ro. Termenii si condiitile se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice. In acest caz, CLIENTUL autorizeaza consultantul de vanzari sa inregistreze comanda in numele sau, daca are cont pe site-ul dariamob.ro

OBIECTUL CONTRACTULUI.
12)  Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile prezentate pe site si cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE, confirmate de catre SOCIETATE.
13)  Clientul va verifica inainte de plasarea comenzii descrierea si caracteristicile produselor, codul produsului de pe site si cantitatea.
14)  Clientii isi asuma  cantitatea si codurile produselor comandate. In caz de diferente intre codul produsului si denumire, SOCIETATEA considera comanda ca fiind facuta pentru codul produsului.
15)  Dariamob.ro va incerca sa contacteze timp de 24 de ore clientul pentru a i se confirma comanda si clarifica obiectul comenzii. Dupa acest termen, Dariamob.ro are dreptul de a suspenda comanda pana la contactarea CLIENTULUI sau de a o confirma conform comenzii emise si luand in considerare codul produsului indicat.
16)  Disponibilitatea produselor, pretul final si termenul aproximativ de livrare, se comunica prin confirmarea comenzii de catre consultantul nostru de vanzari.
PRETUL CONTRACTULUI.
17)  Ofertele si produsele prezentate pe site-ul  www.dariamob.ro  sunt disponibile in limita stocului disponibil.
18)  În general, pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE.
19)  Toate preturile afisate includ TVA, in cuantumul prevazut de actele normative in vigoare.
20)  Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz, in functie de stocul disponibil si de preturile primite de la furnizori/producatori. Cu ocazia confirmarii comenzii, SOCIETATEA  va indica pretul exact al produselor, cu indicarea costului transportului si altor servicii daca sunt solicitate de client si acordate de DARIAMOB.RO .
21)  Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA isi cere scuze de neplaceri si va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
22)  SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a stabili alte preturi produselor de pe SITE, fata de  cele valabile pentru reteaua de magazine DARIAMOB.
23)  Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
24)  Pretul afisat nu include costul transportului sau altor servicii oferite de catre SOCIETATE. Conditiile in care transportul si alte servicii se asigura de societate vor fi mentionate pentru fiecare comanda in parte, in functie de valoarea comenzii, a volumului si greutatii produselor, de distanta de parcurs sau promotiile valabile.
25)  Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.dariamob.ro nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele DARIAMOB.
MODALITATEA DE PLATA
26)  Avand in vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate prin SITE, dupa confirmarea comenzii, CLIENTUL va primi o factura proforma pentru avans. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50%.  
27)  Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala.
28)  Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele.
29)  Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA.
30)  SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
31)  Modalitati de plata pentru persoane fizice:
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral numai la ridicarea produselor din magazinele DARIAMOB
Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazinele DARIAMOB: La ridicarea produselor din magazinele DARIAMOB, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.
32)  Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.
33)  Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul clientului indicat de DARIAMOB pe factura proforma si numarul comenzii sau al facturii.
34)  Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: office@dariamob.ro
35)  Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al societatii cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.
36)  In caz contrar, SOCIETATEA are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.
37)  Pentru persoanele juridice, modalitatea de plata agreata este virament bancar cu respectarea prevederilor de mai sus privind mentiunile obligatorii.
MODALITATEA DE LIVRARE.
38)   In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT altceva, SOCIETATEA se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul CLIENTULUI (persoana care preia produsele livrate).
39)  SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
40)  SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei si in cazul solicitarilor speciale in alte state dar doar contracost.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.
41)  Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de catre DARIAMOB pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.
42)  SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier sau transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare.
43)  In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
44)  SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
45)  Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de transport sau poate fi ridicat dintr-un magazin DARIAMOB sau partener al dariamob.ro  conform optiunii CLIENTULUI.
46)   Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
47)  Programul de efectuare a livrarilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00 cu exceptia zilelor de sarbatoare legala. CLIENTUL este rugat sa precizeze la plasarea comenzii la ce ora poate fi livrata marfa, in cadrul intervalului mentionat anterior, in caz contrar, produsele se pot livra oricand in cadrul intervalului de timp.
48)  Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile in care se percepe avans, de la incasarea integrala a avansului de catre evoka.
49)  Pana la achitarea integrala a pretului, DARIAMOB are dreptul de a suspenda termenul de livrare.
50)  Termenul de livrare este de cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a achitat avansul, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor, astfel cum apare in confirmarea comenzii.
51)  SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, de indata, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.
52)  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
53)  In cazul in care SOCIETATEA primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

POLITICA DE RETURNARE 
1)     Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.
2)     Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
3)     „Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
4)     Returul se poate face doar prin posta sau prin curier, la adresa S.C. NORDTOUR S.R.L., localitatea Catamarasti Deal,  nr. 826, 717228, judet Botosani, Romania.
5)     Nu acceptam retururi la alte puncte de lucru.
6)     Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se poate face pe mail sau impreuna cu produsele, in termenul prevazut de lege.
7)     Clientului care a notificat DARIAMOB ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre DARIAMOB in maximum 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, in caz contrar DARIAMOB considerand cererea de returnare ca fiind invalida/fara obiect.
8)     Returul trebuie sa fie însotit de urmatoarele documente:
–        factura (original sau copie);
–        chitanta de la curier (original sau copie);
–        notificare.
9)     CLIENTII trebuie sa mentioneze în notificare daca doresc rambursarea banilor sau schimbarea produsului.
10)   În cazul în care nu se respecta conditiile de retur, SOCIETATEA nu va accepta returul.
11)   Nu se accepta retururi cu plata ramburs.
12)  ATENTIE: în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT,  DARIAMOB  are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse de catre reprezentantii nostri.
13)  În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur. In acest cost intra doar valoarea produselor,nu si transportul aferent comenzii sau costul altor servicii.
14)Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:
a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
b) Produsele distinct personalizate;
c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
d) In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat
15)  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, DARIAMOB are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
16)  In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
17)  In cazul in care Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea, iar DARIAMOB nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru.
18)  Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitate de catre Client, nu se ramburseaza.
19)  In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.
20)  In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. DARIAMOB va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.
21)  Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
22)  Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar SOCIETATEA are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel CLIENT sau acea adresa.
23)  Nu se pot returna produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazine.
24)  Nu se pot returna produsele achizitionate la preturi speciale,reduse sau promotionale.
 GARANTII.
1)     Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.
2)     Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail: office@dariamob.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
3)     CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie si instructiunile de manipulare, montaj, intretinere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.
4)     Clientul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile din certificatul de garantie. Dariamob.ro nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.
5)     Toate reclamatiile se transmit in scris, în maxim 48 ore de la data livrarii catre client. Dupa expirarea acestui termen, nu mai este valabila reclamatia privind viciile aparente sau care ar fi putut fi descoperite la o verificare atenta.
6)     Reclamatia va fi însotita de date concrete legate de numarul comenzii, numarul facturii, numarul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamatiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamatie, pretentiile clientului.
7)     La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre DARIAMOB.ro neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca DARIAMOB.ro sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.
8)     DARIAMOB va raspunde reclamatiei în termen de max. 15 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, DARIAMOB poate sa decida:
1  respingerea reclamatiei;
2. remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;
3. acordarea unui rabat;
4. înlocuirea marfii sau returnarea acesteia.
5  Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca s-a intervenit in orice fel asupra produsului.
9)     Remedierea reclamatiei se face in termenul prevazut de legislatia in vigoare.
10) In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.
11) Reclamatiile se trimit la adresa S.C. NORDTOUR S.R.L. , localitatea CATAMARASATI nr. 826, judetul Botosani sau se notifica verbal la numărul de telefon  0722.680.400 sau in scris prin fax la nr. 0231.534660 sau pe adresa de e-mail office@dariamob.ro.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia. 
SOCIETATEA va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.
FORTA MAJORA. 
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – LITIGII. 
Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti.
Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul SOCIETATII.
Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.
VALABILITATE CONDITII CONTRACTUALE
Prezentele conditii sunt valabile pentru fiecare comanda acceptata de catre DARIAMOB. Utilizatorii si clienti vor verifica de fiecare data termenii contractuali valabili si daca ii accepta plaseaza o noua comanda.
54)  Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre DARIAMOB.ro si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura)de catre DARIAMOB.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI dariamob.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL dariamob.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI dariamob.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA.
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea UTILIZATORILOR.
Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.dariamob.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea prezentelor prevederi privind  termeni si conditii.
Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.
Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a prezentelor clauze, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.
Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre DARIAMOB in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:
Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;
Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;
Prin contactarea DARIAMOB , conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.
DARIAMOB isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea DARIAMOBsau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. DARIAMOB detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului DARIAMOB.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului DARIAMOB.ro mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, DARIAMOB nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SOCIETATEA nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SOCIETATII.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C.NORDTOUR S.R.L., loc Catamarasti, nr. 826, judet Botosani,  UTILIZATORII/CLIENTII  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa intervina asupra datelor transmise; 
– sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. 

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele UTILIZATORILOR. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

S.C. NORDTOUR S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. …
COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL
In unele cazuri, este posibil ca SOCIETATEA sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.
In timpul vizionarii SITE-uluiSOCIETATEA va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier „Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere „Cookies” ajuta SOCIETATEA sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.
Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SOCIETATEA recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.
Dispozitii finale
Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. DARIAMOB se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.
DARIAMOB isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
DARIAMOB nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
DARIAMOB isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.dariamob.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti,respectiv mediator sau arbitru aflat in aria sediului social al societatii. De asemenea la o comanda returnata cupoanele aferente acelei comenzi nu se mai trimit.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.dariamob.ro, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Termenii si conditiile de mai sus sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. 
S.C.”NORDTOUR”S.R.L.

×

Cart